FORMACIÓ PER A MANIPULADORS D'ALIMENTS
La legislació vigent (Reglament CE 852/2004) estableix que els manipuladors d’aliments han de rebre formació en higiene alimentària i que els responsables de la gestió del APPCC han de rebre una formació suficient.
Organitzem cursos de formació per a manipuladors d’aliments, així com cursos per a la implantació dels plans d’autocontrol i de l’anàlisi de perills i punts de control crític
IMPLANTACIÓ DE SISTEMES
Tots els establiments alimentaris han de tenir definit i implantat un sistema d’autocontrol basat en els principis de l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC), segons la legislació vigent. Els oferim la nostra experiència en el disseny i implantació del sistema d’autocontrol (APPCC i Plans de prerequisits).
Dissenyem i implantem sistemes de qualitat i seguretat alimentària, segons les seves necessitats (IFS, BRC, FACE, FSSC 22000, ISO22000).
AUDITORIES INTERNES
Els ajudem a complir amb els requisits d’auditoria interna dels estàndards més habituals (IFS, BRC, FACE, FSSC 22000, ISO22000,BRC IOP, IFS Logisitic).
Auditem el seu sistema de seguretat alimentaria a fi de garantir-ne la seva eficàcia.
ASSESSORAMENT PER A ESTABLIMENTS ALIMENTARIS
Existeixen requisits higiènics d’obligat compliment aplicables als establiments alimentaris, mitjançant els quals es vol protegir la salut dels consumidors.
Assessorem als establiments alimentaris, entre d’altres aspectes, en matèria de legislació i requisits aplicables a la producció, instal·lacions, envasat i etiquetatge de productes alimentaris.