SOLÀ i BOLUDA, Antoni
Des de l'any 2000 estic treballat en l'àmbit alimentari ocupant el càrrec de responsable de qualitat en diferents empreses del sector. Responsable de la implantació, manteniment del sistema d'autocontrol (APPCC). Responsable de la implantació, manteniment i certificació dels estàndards de qualitat / seguretat alimentària BRC (British Retail Consortium), IFS (International Food Standard) i "Controlat per FACE". Gestió de les incidències internes, accions de millora, revisió del sistema de qualitat, indicadors de qualitat, formacions internes, entre d'altres tasques.
El 2009 vaig iniciar la meva aventura personal treballant com a consultor pel meu compte. M'he dedicat a diferents activitats relacionades amb la seguretat i la qualitat alimentària com:
- L'assessorament per a la implantació de sistemes de seguretat alimentària basats en les normes BRC, IFS, ISO 22.000, FSSC22000, sistemes d'autocontrol (APPCC).
- Auditories internes d'estàndards de qualitat / seguretat alimentària, auditories higièniques en restauració social col·lectiva, restauració comercial, establiments minoristes.
- Formació per a manipuladors d'aliments i sobre sistemes d'autocontrol (APPCC) dirigits a professionals del sector alimentari, tant a empreses com a cursos organitzats per entitats de formació i ajuntaments.
- Projectes per l'autoritat local (Avaluació del risc sanitari d'establiments).